Hagymaweb

Meglátjuk

Friss topikok

Linkblog

Ercsi2010

2010.05.25. 18:34 | 0Hagyma0 | Szólj hozzá!

Pest megye, Ercsi. A környező városok, falvak, körében hirhedt hely. Az ott lakó egykori osztálytársaim órákat tudtak beszélni azokról a kaladokról, amik velük történtek a busztól hazáig tartó hosszú séták alatt. Támadások, lehúzások tarkították a hazafelé siető diákok estéit. És ismét... Már rég nem a környéken lakok, de ismét sikerült a kis falunak felhívni magára a figyelmet. 

Történt, hogy élt egy férfi. Ennek a férfinak hetente voltak problémái a szomszédokkal, akik gyakran hangoskodtak, és problémáztak mindenkivel, és hát ahogy az lenni szokott el-el tünedeztek dolgok... 

Mit lehet tenni ilyen esetben? Mit tennél, te kedves olvasó, ha hetente ellopnának valamidet, és a rendőrség a törvényhozás nem akar/tud segiteni neked? Te mit csinálnál? Persze ahoz, hogy savval teli permetezővel átmennyek sok kéne, de a magyar média természetesen, a részletes előzményekre nem tér ki.

Miután hősünk átfáradt a szomszédba, egy laza mozdulattal a kilépő férfi arcába spriccelte az agresszív vegyszert. Erre egy ott lakó talpraesett asszony, egy lapáttal leütötte a férfit, és az ájultan heverő sérültnek elvágták a torkát (nem megerősített hír, helyi ismerőseim mesélték)

 

Az INDEX-en olvasható cikk azt állítja, hogy a család problémájáról, már régota tudnak, csak még nem tudtak/akartak közbelépni. Megérte. Kíváncsi vagyok, vajon mennyi ilyen problémás család van még magyarországon, és hány ember életébe fog kerülni a hatóságok oda nem figyelés. 

Címkék: roma gyilkosság sav 2010 ercsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hagymaweb.blog.hu/api/trackback/id/tr412030823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása