Hagymaweb

Meglátjuk

Friss topikok

Linkblog

Kispál RIP 1987-2010

2010.05.26. 14:47 | 0Hagyma0 | Szólj hozzá!

A Kispál és a borz nevű együttes 1987-ben indult és nagyon úgy néz ki idén 2010-ben feloszlik. Ez nem csak azért szomorú mert talán ők voltak az elsők akik képesek voltak az alternatív zenéjükkel megérinteni a nagyközönséget, hanem mert még mindig képesek olyan hangulatot varázsolni a koncerten amit nem lehet másik együttessel pótolni. Igen...szerintem pótolhatatlanok lesznek a magyar klubzenei, és alternatív zene világában. Persze ez annak is köszönhető, hogy igen csekély a felhozatal.

Egy egészséges kultúrájú társadalomban igazából egy zenekar nem élhetne ilyen sokáig. Jönniük kellene a frissebb, ujjabb másmilyen zenekaroknak és az öregebbek egyszerűen a feledésbe kéne merülniük. Magyarországon, mint minden más ez is fordítva van. A kis zenekarok egyszerűen vagy nem érdemesek rá, vagy nem kapnak lehetőséget, de nem tudnak népszerűséget elérni.

Egyébként minden tiszteltet megérdemel a „Kispál”. Ahelyett, hogy lehúznák még az utolsó utáni bőrt a zenéről, látják, hogy nem megy és befejezik. Persze mindenki belekezd valami ujjba ami remélhetőleg legalább olyan színvonalú lesz, mint a sokak által szeretett Kispál és a borz.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hagymaweb.blog.hu/api/trackback/id/tr752033002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása